Onze diensten

Controlediensten

Onze gecertificeerde accountants verrichten onafhankelijke, hoogwaardige accountantscontroles van jaarrekeningen van middelgrote en grote ondernemingen, uiteraard altijd volgens de geldende controlestandaarden.

Deze diensten bieden onze klanten de gewenste zekerheid bij de door hun gerapporteerde financiële prestaties en positie, en een hoge mate van consistentie met hun financiële toelichtingen. Deze financiële zekerheid geeft een bedrijf integriteit en geloofwaardigheid: de meest cruciale elementen voor het behoud en verbeteren van een reputatie.

Een uniek inzicht

Een accountantscontrole geeft ons een waardevol inzicht in de financiële stand van zaken van een onderneming en legt de sterke en zwakke punten van de organisatie bloot. Het is een unieke positie, die ons in staat stelt onze klanten werkelijke vooruitgang te laten boeken.

Heb je financiële zekerheid nodig?

Ben je op zoek naar een gecertificeerd accountant? Of heb je een klankbord nodig om je situatie mee te bespreken? Neem gerust contact op en ontdek of wij de juiste partner voor je zijn.

Onze werkwijze

Persoonlijk
Hoe objectief en onafhankelijk onze conclusies ook zijn, bij een accountantscontrole draait het om mensen. Je kunt een organisatie pas echt doorgronden, en onthullen wat anders verborgen zou blijven, door écht contact te maken met de mensen achter de cijfers en processen. Daarom vinden we eerlijke communicatie net zo belangrijk als onze kennis en expertise. Daarom bieden we naast professionele kwaliteit, integriteit en een kritische instelling, ook uitstekende sociale vaardigheden en een kritische emotionele intelligentie. Wij delen jouw professionele enthousiasme en energie. Deze menselijke aanpak maakt onze betrokkenheid persoonlijk en ons partnerschap met jou sterker. 

Betrokken
Vooruitgang boeken is onze voornaamste drijfveer. We krijgen een unieke en waardevolle blik achter de schermen bij de bedrijven waarvoor we werken; een buitenkans die wij met beide handen aangrijpen. Om ervoor te zorgen dat ons werk ook echt resultaat oplevert en meer omvat dan er (letterlijk en figuurlijk) een stempel op te zetten, vertalen we onze bevindingen naar aanbevelingen waar onze klanten concreet van profiteren. Zelfs als er niet specifiek om is gevraagd, geven we eerlijk en openhartig advies en de praktische hulpmiddelen die nodig zijn om vooruitgang te boeken en prestaties te verbeteren. Die extra stap is wat het verschil maakt.

Deze aanpak levert vaak onverwacht waardevolle resultaten op voor onze klanten. Wij zijn er zeker van dat onze klanten deze aanpak waarderen en dat zij onze ambitie om voortdurend te verbeteren delen.

Getalenteerd
Ons internationaal en divers team beschikt over de juiste expertise en ervaring die nodig is om jouw professionele ontwikkeling te begeleiden, zodat je het meest gunstige eindresultaat bereikt. We hebben een passie voor wat we doen: hoe complexer het probleem, hoe dieper we duiken. Door de passie voor het vak en een onvermoeibare gedrevenheid om het steeds beter te doen, is ons team leergierig en ontwikkelt het zich voortdurend, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Hierdoor halen we het beste in onszelf en in onze klanten naar boven.

Hoe kunnen wij helpen?

Heb je advies en/of ondersteuning nodig bij je financiële of administratieve uitdagingen? Bel ons op +31 (0)88 0155 1900 of stuur een e-mail naar info@5bar.nl. We zijn altijd bereid om passende suggesties te doen.