Wat wij doen

De kwaliteit van 5BAR

5BAR Assurance is in 2012 opgericht door Kees-Jan Nielen en Gert van de Laar. Beiden leerden het vak bij een van de ‘Big Four’ accountantskantoren in Nederland en door te werken binnen de complexe omgeving van multinationale en beursgenoteerde ondernemingen.

Vanuit een toenemend geloof in de kracht van ondernemerschap en een persoonlijke aanpak besloten Kees-Jan en Gert de sprong te wagen en hun eigen accountantskantoor te beginnen.

“We duiken steeds dieper, terwijl we de grenzen van onze mogelijkheden verleggen.”

Als gevolg van de voortdurende en snelle veranderingen van omstandigheden en regelgeving binnen ons beroep, moeten ook wij ons zo pragmatisch mogelijk aanpassen aan de huidige en verwachte eisen en wensen van de markt. Dat doen we op onze eigen manier.
Wij zijn daar waar onze klanten ons het beste kunnen gebruiken, nu en in de toekomst.

Onze mensen

Het is vanzelfsprekend dat we zorgvuldig te werk gaan bij het werven van onze medewerkers. Ons getalenteerde, diverse en internationale team heeft de relevante expertise, uitgebreide ervaring en sterk ontwikkelde sociale vaardigheden die nodig zijn om jou op een optimale, professionele en persoonlijke manier bij te staan. Wij zijn altijd vastbesloten om door te dringen tot de kern van een bedrijf en zichtbaar te maken wat anders verborgen zou zijn gebleven.

Bij 5BAR duiken we dieper, terwijl we de grenzen van onze mogelijkheden blijven verleggen. Dit stelt ons in staat om onze klanten uiterst waardevolle adviezen te geven, die direct kunnen worden uitgevoerd en hen naar een hoger niveau brengen.

Combinatie van talenten

Ons team heeft een persoonlijke toewijding en aanpak die in ons beroep bijzonder is. Tegelijkertijd is onze expertise en professionele kwaliteit op het niveau dat je van een gerenommeerde firma mag verwachten. Een unieke combinatie die ons in staat stelt de lat hoger te leggen en de kwaliteitsnorm binnen ons vakgebied aan te scherpen: de ‘5BAR Kwaliteitsnorm’ waar onze klanten met gerust hart op kunnen vertrouwen.

Kennis
Wij willen onze kennis en ervaring graag met je delen. Dat doen we door je inzicht te geven in onze manier van werken en door je regelmatig bij te praten over actuele ontwikkelingen en knowhow op het gebied van financiële administratie.

Kunnen wij helpen?

Heb je advies en/of ondersteuning nodig op het gebied van assurance, financiën of verslaggeving? Of wil je gewoon meningen en ideeën uitwisselen bij een kopje koffie? Wat je ook nodig hebt, je bent meer dan welkom.
Je kunt ons bereiken op +31 (0)88 0155 1900 of info@5bar.nl. Als je liever het contactformulier gebruikt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.