Onze diensten

Maatwerkoplossingen die je beslist verder zullen brengen

5BAR Assurance levert assurance– en adviesdiensten aan middelgrote en grote ondernemingen die veelal internationaal opereren. Wij helpen organisaties hun sterke punten te optimaal te benutten en op de meest efficiënte manier de zwakke punten te verbeteren.

Assurancediensten

Wij voeren onafhankelijke controles uit met een hoge mate van kwaliteit , om de gewenste financiële zekerheid bij de jaarrekening van onze klanten af te kunnen geven.

Adviesdiensten

Wij helpen onze klanten bij het voldoen aan nieuwe of herziene verslaggevingsregels en geven advies over het verder optimaliseren van hun financiële rapportageprocessen.

Onze werkwijze

Persoonlijk
Hoe objectief en onafhankelijk onze conclusies ook zijn, bij een accountantscontrole draait het om mensen. Je kunt een organisatie pas echt doorgronden zodra je écht contact maakt met de mensen achter de cijfers en processen. Daarom vinden we eerlijke communicatie net zo belangrijk als het hebben van voldoende kennis en expertise. Daarom bieden we naast professionele kwaliteit, integriteit en een kritische instelling, ook uitstekende sociale vaardigheden en een kritische emotionele intelligentie. Wij delen jouw professionele enthousiasme en energie. Deze menselijke aanpak maakt onze betrokkenheid persoonlijk en ons relatie met jou sterker.

Betrokken
Vooruitgang boeken is onze voornaamste drijfveer. We krijgen een unieke ‘kijkje in de keuken’ bij de bedrijven waarvoor we werken; een buitenkans die wij met beide handen aangrijpen. Om ervoor te zorgen dat ons werk ook echt resultaat oplevert en meer omvat dan er alleen maar (letterlijk en figuurlijk) een stempel op te zetten, vertalen we onze bevindingen naar aanbevelingen waar onze klanten concreet van profiteren. Zelfs als er niet specifiek om is gevraagd, geven we eerlijk en openhartig advies en de praktische hulpmiddelen die nodig zijn om vooruitgang te boeken en prestaties te verbeteren. Die extra stap is wat het verschil maakt.

Deze aanpak levert vaak onverwacht waardevolle resultaten op voor onze klanten. Wij zijn er zeker van dat onze klanten deze aanpak waarderen en dat zij onze ambitie om voortdurend te verbeteren delen.

Getalenteerd
Ons internationale en diverse team beschikt over de juiste expertise en ervaring die nodig is om jouw professionele ontwikkeling te begeleiden, zodat je het meest gunstige eindresultaat bereikt. We hebben een passie voor wat we doen: hoe complexer het probleem, hoe dieper we duiken. Door de passie voor het vak en een onvermoeibare gedrevenheid om het steeds beter te doen, is ons team leergierig en ontwikkelt het zich voortdurend, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Hierdoor halen we het beste in onszelf en in onze klanten naar boven.

Hoe kunnen wij helpen?

Heb je advies en/of ondersteuning nodig bij je financiële of administratieve uitdagingen? Bel ons op +31 (0)88 0155 1900 of stuur een e-mail naar info@5bar.nl. We zijn altijd bereid om passende suggesties te doen.